Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Odšťavňovače

Zelmer 476

Zelmer 476

Ověřený zákazník XXLshop.cz Anonym

Zakoupeno v XXLshop.cz

Doporučuje produkt
  • splnil veškerá má očekávání
  • nevím co bych vytkla

Určitě bych tento produkt doporučila ostatním

PHILIPS HR 1871

PHILIPS HR 1871

Ověřený zákazník kelvin.cz Markéta

Zakoupeno v kelvin.cz

• Neodděluje pěnu

Jsem spokojená

Jaroslav Jaroslav

Doporučuje produkt
  • Mám odstředivý značkový odšťavňovač a vadil mi špatně odstředěný odpad. Tenhle přístroj je úplně jiná liga, šťáva je s vlákninou a velmi chutná.
  • Nemám nic.

Zabývám se opravami elektroniky a tento výrobek jsem z důvodu jakési empirické předchozí recenze ( co by bylo kdyby)
podrobně zkontroloval. Nedává důvod na chmurné myšlenky.

Miloš Miloš

Přidáno: 13. května 2012

• příjemná cena oproti DOMO i Huromu
  • elegantní provedení oproti DOMO i Huromu
  • velmi příjemné rozměny oproti DOMO i Huromu
  • nevím

Píši tuto krítkou recenzi jako reakci na přede mnou uvedenou recenzi, kde je poukazováno na zastavení výroby Coway CJP01 s poukazem na to, že výroba byla zastavena kvůli nekvalitnímu výrobku.
Dal jsem si tu práci a celé odpoledne jsem vyhledával po webu všechny relevantní informace - z toho, co jsem našel já, je to jinak. Výrobek Coway tak moc nekvalitní být nemůže, protože na některých shopech v Austrálii na něj dávají 10 letou záruku. Co se týká poukazu na nekvalitní síto, je to také jinak - všechny výrobky přímé konkurence -. Hurom, DOMO, Omega atd (to všechno je z továrny Huromu) mají síta v obdovné kvalitě - pouze nejnovější výrobek Hurom HU-400 má síta z mnohem lepšího materiálu, ovšem HU-400 stojí dvojnásobek toho, co Zelmer JP 1500.
Na českém webu jsem našel řadu zmínek o tom, že Zelmer koupil od Coway nekvalitní linku na nekvalitní výrobek - když jsem si ale dal do souvislostí vše, co jsem našel, připadá mi to však jako propaganda od prodejců všech těch variant Huromů, které se prodávají mnohem dráž než Zelmer.
Takže shrnuto: jdu do koupě toho Zelmera -. dá se koupit již kolem 5000 Kč, a to ze všech těch důvodů, které jsem označil do odstavce "Pro".
A na závěr malé zajímavost - na jednom australském webu jsem četl i informaci, že i Coway CJP01 je vyráběn ve stejné továrně Huromu, jako všechny ty ostatní šnekové přístroje., Pokud je tedy pravda, že licenci na ten přístroj koupil Zelmer od Coway, nejde o prodání výrobní linky z Coway do Zelmeru, jde jen o obchodní převzetí Zelmerem něčeho, co se stejně vyrábí úplně někde jinde.
Nedělánm si nároky na pravdu, že je to vše přesně tak, jak píši - to, co jsem sepsal, je pouze výsledkem mého nedělního výzkumu, na jehož základě pořizuji toho Zelmera.

HEALTHY JUICER

HEALTHY JUICER

Ověřený zákazník Atranet.cz Dagmar Kalovsky

Přidáno: 12. května 2012

Doporučuje produkt
  • Vynikajici na zelene stavy. Minimalni odpad.
  • Rychla demontaz a myti.
  • Lze pouzit i na marmelady

Vybrala jsem si rucni odstavnovac, protoze vlasnim v mem bydlisti v Kanade elektricky snekovy odstavnovac stejne znacky a tento mi vyhovuje vic pro jeho lehkost, snanou obsluhu,demontaz a cisteni.Hodne cestuji a mohu si ho tedy vzit i na cesty.

Vrele doporucuji vsem, kdo chce rychle a efektivne delat zelene stavy.

Ověřený zákazník Alza.cz Anonym

Přidáno: 12. května 2012

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • supr cena za supr spráci
  • nic

funguje skvěle

Tesla CZ 703

Tesla CZ 703

Ověřený zákazník OKAY.cz Danča

Přidáno: 11. května 2012

Zakoupeno v OKAY.cz

Doporučuje produkt
  • kvalitní odšťavnění ovoce i zeleniny
  • snadné a rychlé čištění
  • cenově dostupná kvalita
  • zatím jsem nic neobjevila

Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.

Ověřený zákazník 2hheran Anonym

Přidáno: 11. května 2012

Zakoupeno v 2hheran

• Poměr cena/výkon
  • Jsem velice spokojen s tím co to umí. Za ty peníze dokáže opravdu mnoho.
  • Nic

Produkt jsem vybral především pro jeho cenu a výkon, který nabízí. Jsem nadmíru spokojen a nemám mu co vytknout. Mohu určitě doporučit.

Hurom Slow Juicer HU-400

Hurom Slow Juicer HU-400

Ověřený zákazník Atranet.cz Anonym

Přidáno: 10. května 2012

Doporučuje produkt
  • Rychlost vyřízení objednávky. Poštovné zdarma. Dárek k objednanému zboží.
  • Zatím nemám žádné připomínky.

Doporučuji.

CATLER JE 4011

CATLER JE 4011

Ověřený zákazník Elektro Oáza Anonym

Přidáno: 10. května 2012

Zakoupeno v Elektro Oáza

• kvalitní technické zpracování
  • možnost zpracovat poměrně velké množství najednou
  • jednoduchý na obsluhu
  • vše lze umít v myčce
  • zabere poměrně hodně místa

Ověřený zákazník 2hheran Anonym

Přidáno: 9. května 2012

(naposledy upraveno 9. května 2012)

Zakoupeno v 2hheran

Doporučuje produkt
  • Výrobek dobře představen.Výborná komunikace s prodavajicím.
  • Čestný a rychlý obchod.

ETA 0032

ETA 0032

honza honza

Přidáno: 8. května 2012

• regulace otáček
  • úzký nátrubek - jde nasunout PET lahev
  • široké hrdlo
  • odšťavňuje opravdu hodně, do odpadu padají skoro "piliny"
  • neskladný
  • tvarování některých dílů neumožňuje kompletní mytí v myčce

-vychytávka je úzké hrdlo, na které nasunu PET lahev (ta stojí ve dřezu) a jedu, nemusím nic přelévat. Pracuje rychle, docela dobře se samočistí, nemusím tak často oplachovat sítko jako u našeho původního. Jediná nevýhoda je asi tvarování některých dílů, kde se drží voda a proto je mytí v myčce nemožné. Jednoznačně náš nejlepší odšťavovač.

lenka lenka

Přidáno: 7. května 2012

(naposledy upraveno 7. května 2012)

Doporučuje produkt
  • Chtela bych reagovat na jednu recenzi, catler4010 neni vyrobeny v Číně, je to australsky vyrobek a velmi kvalitni, doporucuji, odstavnuje velmi dobre.
  • Trochu se vyplati v obchode smlouvat, prodali nam ho za 4 000kc,naprosta spokojenost :-)

Nejlepsi odstavnovace jsou lisy,snekove.Ty jsou ale bohuzel trochu drahe, nejlevnejsi jsem nasla za 5 500 kc. Z odstredivek je tento nejlepsi, alespon ja jsem s nim naprosto spokojena

Scarlett SC 015

Scarlett SC 015

Ověřený zákazník DIGIPROFI.CZ Daniela Koričanská

Přidáno: 6. května 2012

Zakoupeno v DIGIPROFI.CZ

• dobrý výkon
  • výhodná cena
  • absence návodu na použití

pro domácí použití výhodný a spolehlivý produkt za dobrou cenu

Michal Michal

Přidáno: 4. května 2012

• Byl bych velmi opatrný, dle designu se jedná o COWAY CJP-01 k nalzení i zde na Heurece, konkrétně Coway JuicePresso CJP-01.

Společnost Coway ukončila v roce 2011 z důvodů kvalitativních nedostatků prodej odšťavňovače CJP-01. A komu prodala Coway výrobní linku na nekvalitní výrobek? Levnému polskému nekvalitnímu Zelemeru. Něříkám, že to tak nutně musí být, je to jen moje doměnka. Musí me si počkat na více recenzí a hlavně jak bude odšťavňovač fungovat po 2 letech používání !!! Kvalitní odšťavňovače tak máme zase pouze z dovozu z USA např. Omega 8006 za nelidovou cenu, ach jo :(

SENCOR SJE 1005

SENCOR SJE 1005

Zuzana Zuzana

Přidáno: 4. května 2012

• velký otvor
  • rychlost
  • dostatečně odšťavňuje
  • šťáva vyteká lehce bokem - stačí pod něj dát ubrousek
  • nemá mísu na šťávu

poměr cena výkon je skvělá

Ověřený zákazník 123shop.cz Jarka

Přidáno: 3. května 2012

Zakoupeno v 123shop.cz

Doporučuje produkt
  • Kvalitní nerezové i plastové provedení,
  • velký otvor na plnění, velmi výkonný.
  • Trošku mě překvapila velikost, je větší než jsem čekala a byla zvyklá u jiných odšťav. přístrojů pro domácnost.

Doporučuji.

Fagor LC 500

Fagor LC 500

Czd Czd

Přidáno: 2. května 2012

Nedoporučuje produkt
  • levný
  • všechno ostatní

po 3 měsících skončil v reklamaci!
Přesně jako v první recenzi, zasmrděl několikrát a pak konec.

CHAMPION JUICER 2000+

CHAMPION JUICER 2000+

Ověřený zákazník Atranet.cz Ivana Krečmerová

Přidáno: 2. května 2012

• 1) Výborná kvalita šťáv
  • 2) Snadná údržba

Výrobek jsem si vybrala na doporučení mých známých o výborné kvalitě šťáv u kterých jsem byla překvapená lahodnou chutí a napěněnou konzistencí. I můj syn (14 let) si tyto šťávy zamiloval a vždy se těší, jakou novou šťávu uděláme. Také rozhodovalo to, že je u něj snadná údržba. S odšťavňovačem mám zatím výborné zkušenosti a proto jej doporučuji dál svým známým. Nevýhodou se může zdát cena, ale srovnám-li tento odšťavňovač s levnějšími, vyjde mi jednoznačně plus právě kvůli předchozím bodům. Měla jsem už odšťavňovač odstředivý a právě kvůli velice složité údržbě a nevalné kvalitě šťáv jsem jej schovala do krabice a na dno skříně. Takže u mě má tento výrobek jednoznačně velké plus.

Ověřený zákazník Albali.cz hhh

Přidáno: 1. května 2012

Zakoupeno v Albali.cz

Doporučuje produkt
  • dobrá cena, výkon, lehce omyvatelný. Zatím jsem spokojená, zkoušela jsem jablka, pomeranče, mrkev, červenou řepu
  • Nemá kartáček na mytí síta, jinak zatím nic proti.

Zatím je dobrý, uvidíme jak dlouho vydrží struhadlo ostré.

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25